PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï

➳ [Read] ➮ bawah pohon sena By Nisyah ➾ – Bunatime.co Kata mama cinta itu pelik Cinta akan hadir tanpa kita dugaMemang betullah cinta itu pelik Cinta takkan pernah hadir jika tiada izin daripada NyaTiga tahun Lili cuba membina istana kasihnya bersama HarKata mama cinta itu pelik Cinta akan hadir tanpa kita dugaMemang betullah cinta itu pelik Cinta takkan pernah hadir jika tiada izin daripada NyaTiga tahun Lili cuba membina istana kasihnya bersama Harith namun takdir menentukan sebaliknya Lantas dia pergi mengundurkan diri mencari tenang di lorong belakang Pasar Seni Di situ dia bertemu.

Dengan Gibran si pemuzik jalanan yang mengubat hatinya dengan Ghazal AsmaraHati Lili baru sahaja ingin sembuh dengan kehadiran Gibran Namun dia diuji lagi dengan permintaan Suraya untuk menjadi ibu kepada Puteri Diyana Dia rela atas dasar simpatinya pada seorang teman Lalu Gibran ditinggalkannya tanpa sebarang ucapan Gibran ibaratkanla.

bawah mobile pohon download sena ebok bawah pohon kindle bawah pohon sena EpubDengan Gibran si pemuzik jalanan yang mengubat hatinya dengan Ghazal AsmaraHati Lili baru sahaja ingin sembuh dengan kehadiran Gibran Namun dia diuji lagi dengan permintaan Suraya untuk menjadi ibu kepada Puteri Diyana Dia rela atas dasar simpatinya pada seorang teman Lalu Gibran ditinggalkannya tanpa sebarang ucapan Gibran ibaratkanla.

PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon  ePUB ð Ï

PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï

10 thoughts on “bawah pohon sena

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena EpubJujurnya aku hampir saja menutup novel ini kerana di awal ceritanya sudah menyentap kalbu Hampir putus nyawa amboi ;P bila mula baca dah dihidangkan kisah sedih; kisah penceraian si heroin Ha mana aku nak tahan Tapiperasaan ingin tahu lebih ke depan Buat aku terus gigih menyelak untuk mengetahui isinya Dan atas kegigihan sendiri tu akhirnya aku jatuh suka dengan karya ini Sedih di awalnya tak menyebabkan penamatnya ikut suram Macam hidup susah susah dulu senangnya kemudian kan? Lili Alias Lili dalam episod mengubat hati sendiri Berpisah dengan Harith bukanlah kemahuannya Namun apalah daya Harith menolak menjadi suaminya Tiga tahun yang disangka sudah mencukupi untuk meraih cinta Harith tidak berjaya Harith makin jauh dan menyepi Menyisihkan Lili yang dahulunya teman paling sejati Mengapa Harith begitu? Salahkah Lili jatuh hati pada sahabat sendiri?Dalam keterpaksaan Lili akur Hidup akan lebih menderita jika dia terus mengikat Harith di sis


  2. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena EpubKisah tentang Lili Alias si jurugambar bebas Dia melihat 'hidup' ini di balik lensa kamera Dia berjaya memukau mata sesiapa yang memandang gambar gambar yang di'bidik'nya tetapi dia kecundang memotretkan perjalanan hidupnya seindah gambar gambar yang diambil Perkahwinannya kecundang selepas 3 tahun dia cuba membina mahligai bahagia bersama sahabat baiknya Megat Harith Megat Nasir Berkahwin dengan si dia yang menjadi pilihan keluarga telah memutuskan ikatan persahabatan yang terj


  3. Juliza Juliza says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena EpubKisah yang manis dan effortlessly indah Kisah Lili Alias dan Gibran Ali yang buat kita ingin memiliki kisah mereka untuk diri sendiri Ya sekadar itu reviewnya dan hamba harap ia cukup meyakinkan untuk anda mencuba baca naskhah ini jika belum Dan percayalah anda akan merasa ingin mencari seorang Gibran selepas itu Hehe


  4. Cik Pah Cik Pah says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena EpubRata rata rakan GR terkena boomerang si Gibran Selepas baca kamu kamu dan kamu pasti akan mengerti termasuk Cik Pah ada apa dengan Gibran heheItu saja review dari Cik Pah Sekian


  5. kuzzeen kuzzeen says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena EpubAku nak ratingkan sebagai 4 bintang really like it tapi something hold me backAgak lari dari tema nikah paksa yang akhirnya pasangan akan kahwin dengan rela Berbeza dengan Lili dan Harith Pelik kan? 3 tahun sebumbung ikatan suami isteri tidak terjalin malah jalinan bff juga musnah dengan masa Harith menceraikan Lili dan akhirnya kembali kepada kekasihnya Suraya plot paling menyentuh rasa bila Lili hadiahkan album kepada Harith Wajah Harith yang sedang merindu Suraya difotokan Lili ketika mereka masih sah suami isteri besarnya cinta si isteri tapi x dipanda


  6. Ummu Auni Ummu Auni says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena EpubCerita Lili adalah cerita kehidupan Seorang perempuan yang mengorbankan kebahagiaan diri untuk menggembirakan orang lain Dari Harith Suraya dan Gibran Lili adalah seorang perempuan cekal bertemu Gibran seorang pemuzik jalanan taktala merawat hatinya yang duka Gibran Ali Boestaman dan Lili Alias kedua duanya ada sejarah tersendiri Gibran dalam pencariannya bertemu Lili yang akhirnya dianggap melengkapkan sebuah jigsaw puzzle Yang paling saya suka ialah keindahan Norway dan perbualan Gibran dalam bahasa sana begitu juga perawakan Gibran yang halus menyelami j


  7. Mai Mai says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena Epubcerita yang sarat dengan emosi tapi bacaan terasa sangat santai satu persatu muka surat diselak menyelusuri hati dan perasaan setiap watakjatuh cinta dengan Gibran yang manis dan misteri kasihan dan kagum dengan Lili yang bangun dari kekecewaansimpati dengan Suraya dan menyampa


  8. Ririn Aziz Ririn Aziz says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena Epub35HmmmSelepas menghabiskan Untuk Awak Teja Aulia yang mempunyai ending yang manis saya jadi tertanya tanya bagaimana pula jika perasaan kasih itu cuma dirasai oleh sebelah pihak? Dansaya temui kisah tersebut dari novel ini Kisah di mana betapa peritnya rasa apabila kasih yang dihulur tidak bersambut malah dipersalahkan


  9. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena Epub Announcement before review N nak jual buku ni for RM14 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Best cuma tak se best yang diharapkan sebab novel ni dibaca selepas N baca Demi Waktu Demi Nina Jadi expectation yang mungkin terlalu tinggi diletakkan pada novel ini


  10. MamaErra MamaErra says:

    PDF/EPUB Nisyah Ï bawah pohon sena PDF/EPUB ↠ bawah pohon ePUB ð Ï bawah mobile, pohon download, sena ebok, bawah pohon kindle, bawah pohon sena EpubLili Alias Megat Harith Gibran AliBumerang? Sebelah keningnya terjongketYa saya tahu maknanya setelah puas mencari Awak pun macam bumerang pada saya Tapi hari ini dah kembali ms 451


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *